Byxor till Oscar

Hejsan! Datorstrul så jag nästan blev galen idag, eller igår egentligen för medan jag fixat med datorn har det hunnit bli fredag. När jag skriver detta så är det mitt i natten och nyss var det torsdag men nu är det fredag. Jag ville så gärna visa er de fina byxorna som jag hittade till Oscar på REA idag (eller just det, igår!)

Vi gjorde det smidigt för oss och åt middag inne i stan. Jag hade ett ärende till polisstationen, det är inte så farligt som det låter utan det är helt enkelt pass på gång för hela familjen. Så det fixade vi idag. Polisbesök, käkade på hamburgerrestaurang och hann med en runda i klädaffärerna för att kolla in sommarrean. Jag hittade en hel del, badkläder bland annat men allra mest nöjd blev jag över Oscars byxor. Färgglada och fina och det jag gillade mest, de hade mönster! Jag tycker det är så fint med mönstrade mysbyxor till små barn.

Olika djur var det på de här byxorna men jag hittade även ett par byxor med stjärnor på till Oscar. Lika fina dem med. Just byxorna på bilden hittade jag på HM, säg till om ni inte vill att jag skriver öppet var jag handlat om jag tipsar om något. För mig går det lika bra att istället svara om någon frågar och inte skriva ut det här i bloggen. Det får ni bestämma. Flera butiker hade 70% rabatt så passa på att fynda nu. Nu säger jag kram och godnatt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..