ANNONS

Bild på vårat hus

/

Gokväll med en bild på vårat hus. Hur har ni det i värmen? Jag tror faktiskt att det är regn på gång hos oss ikväll, det behövs. Så torr och trist gräsmatta som vi har nu minns jag inte att jag någonsin varit med om tidigare.

Vattnet som vi har i brunnen i trädgården använder vi till nyplanterade växter och gräsmattan får klara sig själv, stackars gräsmatta men just gräsmattor brukar ju klara sig bra även om den torkar ner. Någon som däremot blivit rejält blöt idag är Oscar.

Han provade nya badkläder som vi hittade på REA som jag berättade om igår. Snart flyger vi iväg till ett ännu varmare land, varmare än vi har här hemma och där är solen stark, då är det perfekt med heltäckande badkläder.

Plask, plask… bada är kul. En liten balja med vatten räcker när man är i denna åldern. Badkläderna köpte vi på Lindex. Nu ska jag boka sittplatser på flyget till vår resa, jag är så rädd att de delar på oss om vi inte betalar för att få sitta ihop. Så har jag gjort på alla resor vi åkt på med barnen, bara för att vara helt säker. Kanske är det onödigt? En barnfamilj kanske alltid hamnar tillsammans utan att boka sittplatser? Hur brukar ni göra?

Fortsatt trevlig kväll!

Nu finns bilder från resan HÄR – HÄR – HÄR – HÄR

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00