Baka med daim

Hejsan! Jag har precis förberett en liten godsak som jag ska toppa med daim imorgon. Baka mitt på dagen är ju alldeles för varmt nu på sommaren men på kvällen går det fint. Det gäller att stänga ugnsluckan snabbt när man plockat ut bakverket bara så att inte värmen sprider sig i huset. Tvärtemot vad jag gör på vintern. Då håller jag ugnsluckan öppen tills ugnen är helt kall och låter eftervärmen sprida sig i köket.

Det som jag bakat ikväll finns här på bloggen sedan tidigare, det är faktiskt ett av de allra äldsta recepten som jag skrivit. Nu tänkte jag uppdatera det receptet med lite nya bilder och lyfta fram det igen för det är verkligen toppengott! På förmiddagen imorgon ska jag till BVC med Oscar, 10 månader och dags att kolla längd och vikt. Efter det ska jag göra klart inlägget med daimreceptet och siktar på att kunna lägga ut det under dagen så vi ses snart igen. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..