ANNONS

Hej i värmen

/

Hej alla och välkommen Augusti. Har ni det bra? I hettan har jag haft svårt att fundera på nya recept till bloggen och att stå och provlaga har ju i stort sett varit omöjligt. Köket har varit så varmt. Det är knappt att jag orkat fixa mat till familjen, vi har verkligen kört på lättlagat större delen av sommaren.
På kvällarna gäller det att vädra så gott det går. Alla barnen har varsin fläkt som de kör med när de går och lägger sig, det hjälper inte mycket men lite. Längst ner till vänster på denna bilen ser ni Ludwig. Under sommaren har jag målat fyra fönster, de flesta av våra fönster är originalfönster från när huset byggdes. Det känns bra att kunna behålla det gamla och ta hand om det. För något år sedan fick vi frågan om vi inte skulle byta till underhållsfria plastfönster. Ja det låter ju smidigt. Men nej tack!
Jag är så toknöjd med vår mintgröna lilla bil. Ingen annan här omkring har en likadan, det gillar jag! Den är så smidig och funkar bra till de flesta vardagsärenden när inte precis alla i familjen följer med. När vi är många så åker vi i två bilar, våran tio år gamla sjusitsiga bil har vi fortfarande kvar. Den får hänga med ett tag till.
Här har Melwin klättrat upp på gungställningen, varför bara använda den till att gunga med när man kan klättra på den? Så tänker han, med det mesta… Det som man kan klättra på, det klättrar man på.
Fanny har varit ute och sprungit i värmen. Oscar sover och slappar mest under dagarna när det är varmt, helst utan kläder. Ibland badar han i sin lilla balja för att svalka sig.
Jag avslutar detta inlägget med en länk till min goda äppelpaj med kokos – KLICKA HÄR

Fortsatt trevlig kväll!

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00