Trevlig kväll igår

Hej, igår hade vi en härlig kväll på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Jag, Fanny, min mamma och pappa, min syster och hennes sambo. Först åt vi pizza tillsammans och sedan begav vi oss till Vallarna. Vädret var perfekt, det var lagom varmt. På de lediga platserna allra närmast i bilden satt jag och Fanny. Längst fram 😀
Pilsner och penseldrag hette årets föreställning. Jätterolig var den så missa inte den om ni är i Falkenberg. Ni kommer att få skratta mycket!

Här ser ni Claes Månsson och Jojje Jönsson. Lika roliga båda två. Jojje har i tidigare föreställningar spelat brevbäraren Dag-Otto

Kvinnan i den lila klänningen heter Karin Bergquist, känd från flera filmer och serier. Alla var superduktiga och att få sitta längst fram var verkligen en upplevelse. De platserna går åt snabbt så det gäller att boka i god tid för att kunna sitta där. Nu ska jag kika in på Netflix för att se om jag hittar någon kul familjekomedi. Ikväll ska hela familjen kolla på film och så ska vi käka bullar som Fredrik håller på att baka just nu. Han är bra på att baka bullar.

Ha det gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..