ANNONS

Hälsning från Rhodos

/

Hej från ett varmt och skönt Rhodos 😀 Vi har det så bra, det är verkligen toppen att förlänga sommarlovet så här alldeles i slutet av semestern. Vi badar och vi badar och vi badar. Och äter nästan hela tiden precis som jag berättade igår.

Vi har ju all inclusive på denna resan och när man reser med barn är det verkligen bra tycker jag. Det finns något som alla gillar och maten är redan betald när man anländer till hotellet. Det behövs inte så mycket pengar i reskassan så det är lättare att planera innan man reser hur mycket allt kommer kosta. Det är inte bara jag och Melwin som är här på Rhodos, hela familjen är här. Jag, Fredrik och våra tre tjejer och tre pojkar.

Bilden längst upp tog jag vid poolen tidigare idag, och flera andra bilder som jag inte hunnit kolla igenom än. De tre sista bilderna som ni ser här har jag fotat nu ikväll. Det är utanför och precis inne vid entrén.

Rent och fint överallt. Här trivs man, speciellt som barnfamilj för det är aktiviteter precis hela dagarna.

Här ser ni vad hotellet heter. Jag skriver om hotellet för att vi är nöjda med resan, det är helt enkelt ett tips från mig till er.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00