ANNONS

Vi har åkt till Rhodos

/

Hej med en hälsning från mig och Melwin som just nu är på Rhodos Här har vi det hett och alldeles underbart. Jag har inte hunnit att fota så mycket än men några bilder på Melwins nya fotbollskläder har jag hunnit med. Han har köpt dem för sina egna semesterpengar och han är väldigt nöjd. Visst är han fin! Ronaldo står det på ryggen, dem ska han ha på nästa fotbollsträning när vi är tillbaka i Sverige igen.

Här på hotellet finns Bamse och det är aktiviteter från morgon till kväll. All inclusive har vi så vi äter också från morgon till kväll, proppmätt är jag just nu när jag skriver detta. Maten är god.

Jag ska ta fler bilder här från hotellet och visa er så fort jag hinner. Denna bilden är från våran balkong, lite utsikt över havet lyckades vi få. Det är första gången som vi semestrar på Rhodos och än så länge tycker vi att allt är toppen 😀

Vackra blommor utanför vårt hotellrum. Rent och fint är det, det städas och plockas hela tiden runt om i hela hotellområdet. Inga läskiga smådjur mer än några grodor har vi sett.

Många pooler finns det. Vi har inte testat alla än och jag vet faktiskt inte riktigt hur många det finns men vi har testat fyra hittills. En av poolerna har fullt med stora vattenrutschkanor, dem gillade Melwin mycket. Nu säger jag kram och godnatt och laddar för en ny dag här på Rhodos

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00