ANNONS

En kväll med femrätters

/

Hej igen här från Rhodos Idag börjar jag med att visa lite bilder som är tagna nu ikväll. Här ser ni Melwin utanför en av poolerna här på hotellet, på kvällen är denna baren stängd och likaså poolen. Men på dagarna är det fullt med folk här och allt är öppet. Med all inclusive är det bara att gå och hämta det man är sugen på.

Just denna kvällen var lite speciell. Nu skulle vi inte äta den vanliga buffén på kvällen utan vi fick femrätters nere vid havet istället. Hotellområdet är hur stort som helst så vi fick gå en bit och till och med korsa en bilväg för at komma till den restaurangen. Bredvid restaurangen fanns en pool till, den tillhörde också hotellet. Vi har aldrig tidigare varit på ett hotell med så många pooler.

En gullig tjej bjöd på popcorn när vi kom och gick förbi.

Här går vi in i huvudområdet på hotellet. Det är här alla uppträdanden, största poolen och poolbaren med en stor buffé finns. Sen frukost serveras för dem som vill sova länge, vilket vi gärna gör. Det finns något att äta där inne under hela dagen och på kvällen är det grillbuffé

Vi har ofta ätit denna urgoda inbakade pizzan när vi varit och badat i den stora poolen. Till lunch, mellanmål eller fika. Ja, lite när som helst. Den här pizzan kommer vi sakna när vi åker hem.

När vi var på väg till våran femrättersmiddag nere vid havet så gick vi förbi skylten som visar att hotellet har ett vattenland. Jag ska visa er bilder där ifrån också när jag är klar med de bilderna.

Fredrik och killarna har stannat till vid en karta. Till vänster i bilden ser ni havet, där ligger restaurangen vi ska till.

Och så här såg det ut när vi kom fram. Visst var det mysigt! Livemusik, mysig inredning och trevlig personal. Maten var inte lika god som vi har på all inclusive tyckte vi nog alla men en trevlig kväll fick vi 😀

Här är några bilder som jag lovade er igår. De är tagna i det stora poolområdet mitt på dagen.

Mycket folk. Det finns solstolar så det räcker till alla men det gäller att vara ute i god tid om man vill välja någon speciell plats eller om man är flera som vill sola bredvid varandra. Denna poolen väljer man om man vill ha liv och rörelse omkring sig med mycket musik som spelas under hela dagen.

Ludwig och Melwin badar och har det skönt i vattnet. Med strålande sol över sig.

Jag och Oscar håller oss i skuggan, det är dags för Oscar att vila.

Nappen har han fått av morfar! Ja då har ni fått se lite fler bilder från oss här på Rhodos, jag har fler bilder i kameran som väntar men nu måste jag ladda för en nya dag genom att sova. Jag hoppas att ni alla har det bra. Vi ses snart igen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00