ANNONS

Sista bilderna från Rhodos

/

Fler bilder från vår semester på Rhodos 😀

På denna bilden ser ni en av barerna på hotellet. Mycket alkohol fanns det men även en hel del alkoholfria drinkar, mycket bra tycker jag eftersom jag aldrig dricker alkohol i närheten av barnen. De alkoholfria drinkarna kunde ju även barnen dricka, stort plus för det. Trevlig personal också!

Här sitter vi precis utanför baren, Ludwig dricker cola och Fredrik dricker en drink som heter green day.

Detta var en ganska speciell resa för oss eftersom vår äldsta tjej Wilma flyttade hemifrån igår, dagen efter att vi kom hem från Rhodos. Tanken med resan var att vi skulle göra något riktigt roligt tillsammans innan hon flyttade.

I våras tog Wilma studenten och idag började hon läsa till grafisk tekniker. Alldeles för långt bort.. tråkigt känns det men jag är glad för hennes skull. Wilma ser ni till vänster i bilden. Bilder från hennes bal hittar ni HÄR och bilder från hennes student hittar ni HÄR och HÄR

Ludwig hade sin spidermankeps med sig på semestern, tyvärr slarvade vi bort den. Vi letade och letade men hittade den inte.

Här ser ni vattenlandet som jag skrev om i förra inlägget. Det var vattenlandet som gjorde att vi valde detta hotellet, en fullträff kan jag lova, barnen älskade det.

Badvakterna höll koll på att ingen krockade med varandra när de åkte i vattenrutschkanorna.

Den här tyckte Melwin var rolig, man åkte i ett rör ner i något som kallades för toaletten. I toaletten snurrade man runt några varv och sedan åkte man ner i ett hål i mitten. Plask ner i poolen.

Här är Melwin på väg upp till rutschkanorna. Precis i mitten av bilden är han med ryggen vänd mot oss.

Runt hela platsen där solstolarna stod så gick ett vattenfylld slinga där vattnet cirkulerade framåt. Bara att hoppa i och följa strömmen.

Oscar har badkläderna på och ska testa vattenslingan

Oscar, Fredrik, Ludwig och Melwin, alla mina killar på en och samma bild.

Så härligt att bada. Vi använde en badring med sits i till Oscar, perfekt till små barn som vill vara med i poolen.

Fanny dricker purple rain och håller en flaska aloe vera i handen. I vattenlandet forsar vatten från taket på lekställningen som är i barnpoolen.

Aloe vera funkar bra att smörja sig med när man bränt sig, detta är en body gel som vi köpte på hotellet.

Innan vi åkte hem så tog vi en kort promenad i området utanför hotellet, där fanns bland annat shopping som var väldigt inriktat på turister. Mycket krafs, kopior och skräp tycker jag men några grejer hittade vi.

En bild på vägen till shoppingen.

Ludwig hade tröttnat på kulglassen som ingick i all inclusive. Han köpte en calippo för sina pengar och hittade även en ny keps som han köpte.

Typisk turistshopping, många skyltar och mycket grejer överallt.

Här var det badleksaker så man knappt hittade ingången till affären.

Nu har en vecka gått och vi har förberett oss för att åka hem.

Oscar och Fanny i lobbyn på hotellet, luftigt och fräscht överallt.

Ja, det var allt från vår semester på Rhodos. Nu är vardagen här igen och vi är hemma i Sverige. Barnen är i skolan och jag ska gå igenom kläderna som behöver tvättas efter resan.

Klockan 13.10 ska jag hämta Ludwig som började förskoleklassen idag, längtar efter att få höra hur han har haft det. Och längtar efter att få prata med Wilma ikväll och höra hur hon har haft det idag, i skolan och i nya lägenheten. Vi ses snart igen ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00