Min favoritkaka

Och där var denna veckan snart slut… redan söndag. Nu har barnen hunnit gå en vecka i skolan, haft helg och imorgon är det dags för skola igen. Vi planerade ju att åka och hälsa på Wilma i helgen men tråkigt nog var vi tvugna att ändra våra planer. Idag har Fredrik stått i fotbollskiosken, Melwin har hemmamatch. Denna kakan skickade jag med honom dit, förhoppningsvis drog den in lite pengar till laget. Känner ni igen kakan? En av de godaste kakor man kan baka tycker jag. Min favoritkaka – RECEPTET FINNS HÄR

Vill ni se när vår goa lille Oscar tar en kort kvällspromenad så kika in på min Instastory nu. Ni hittar mig under användarnamnet madameedithblogg på Instagram. Fortsatt trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..