ANNONS

Gaffelkakor

/

GAFFELKAKOR MED HAVREGRYN (ca 30 st)

Baka även mycket goda DAIMKAKOR

Recept

  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Elvispa ihop allt i en stor bunke. Rulla ut små bollar Ø ca 3 cm.
  2. Lägg bollarna på ugnsplåtar. Inte för tätt. Tryck till varje boll med en gaffel.
  3. Grädda mitt i ugnen 200° tills fin färg (ca 10 min)

Hitta snabbt utan bilder – Lista med småkakor

Rulla ut små degbollar som har en diameter på ca 3 cm. Tryck till med en gaffel. Grädda sedan tills fin färg och låt gaffelkakorna svalna på plåten. Använd bakplåtspapper om era plåtar kräver det.

Följ mig även här:FACEBOOK&INSTAGRAM

söta kategorier ediths

Varje länk leder vidare till flera olika recept

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00