ANNONS

Pitabröd

/

pitabröd

PITABRÖD (15 st)

Baka även supergoda TUNNBRÖD I STEKPANNA

Recept
  • 5 dl vatten
  • 25 g jäst
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk matolja
  • 2 tsk salt
  • 2 dl grahamsmjöl
  • ca 10 dl vetemjöl
Gör så här:
  1. Värm vatten till fingervarmt (37°) Lös upp jästen i lite vatten.
  2. Arbeta in resten av vattnet och övriga ingredienser. Låt degen jäsa i bunken under bakduk 1 timme.
  3. Häll ut degen på mjölat bakbord och arbeta ev. in mer vetemjöl. Forma till ca 15 st tunna pitabröd tjocklek ca 0,5-1 cm. 
  4. Grädda mitt i ugnen 275° i ca 6-7 min.
.
TIPS! Vill ni fylla pitabröden med VÄRLDENS GODASTE köttfärsröra med vitkål – KLICKA HÄR
.
.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00