ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fattiga riddare

/

Hej! Vad kul att vi ses idag igen ♥ Idag ska ni få ett enkelt och smaskigt tips till mellanmål. Fattiga riddare 😀 Jag lovar att barnen kommer bli glada om de blir överraskade med det efter skolan och vi vuxna brukar ju också tycka att det är är gott, särskilt jag som känner mig extra förtjust i kanel 😛

Jag har sagt det innan och jag säger det en gång till! Testa att baka min kolasnittar med kanel. De är så goda! Till fattiga riddare tycker jag att det passar bra med sylt, gärna drottningsylt. Man gör ju så klart som man själv vill, en del äter dem utan tillbehör men vi brukar äta dem med sylt.

ENKLA OCH GODA FATTIGA RIDDARE (4 st)

Gör även goda PANNKAKSMUFFINS

Recept

  • 1 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 4 skivor formbröd

Topping : Strösocker, kanel och sylt

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, vetemjöl och salt till en slät smet.
  2. Tryck ner formbrödet i smeten så smeten sugs upp ordentligt av brödet.
  3. Stek sedan brödskivorna i smör på båda sidorna tills fin färg. Pudra över strösocker och kanel innan servering. Servera fattiga riddare med sylt.

Hitta utan bilder – Lista med fyllda och smaksatta bröd och en Lista med pasta och pannkakor

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00