ANNONS

Fattiga riddare

/

Fattigariddare
Hej! Vad kul att vi ses idag igen ♥

Idag ska ni få ett enkelt och smaskigt tips till mellanmål. Fattiga riddare 😀 Jag lovar att barnen kommer bli glada om de blir överraskade med det efter skolan och vi vuxna brukar ju också tycka att det är är gott, särskilt jag som känner mig extra förtjust i kanel 😛

Jag har sagt det innan och jag säger det en gång till! Testa att baka min kolasnittar med kanel. De är så goda! Till fattiga riddare tycker jag att det passar bra med sylt, gärna drottningsylt. Man gör ju så klart som man själv vill, en del äter dem utan tillbehör men vi brukar äta dem med sylt.

Mellanmal

ENKLA OCH GODA FATTIGA RIDDARE (4 st)

Gör även goda PANNKAKSMUFFINS

Recept

  • 1 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 4 skivor formbröd

Topping : Strösocker, kanel och sylt

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, vetemjöl och salt till en slät smet.
  2. Tryck ner formbrödet i smeten så smeten sugs upp ordentligt av brödet.
  3. Stek sedan brödskivorna i smör på båda sidorna tills fin färg. Pudra över strösocker och kanel innan servering. Servera fattiga riddare med sylt.

Hitta utan bilder – Lista med fyllda och smaksatta bröd och en Lista med pasta och pannkakor

Mellis fattiga riddare

Basta receptet fattiga riddare

Fattiga riddare

Följ oss även här: FACEBOOK & INSTAGRAM

baka-bröd-hemma

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00