Fattiga riddare

 

Fattigariddare
Hej! Vad kul att vi ses idag igen ♥ Idag ska ni få ett enkelt och smaskigt tips till mellanmål. Fattiga riddare 😀 Jag lovar att barnen kommer bli glada om de blir överraskade med det efter skolan och vi vuxna brukar ju också tycka att det är är gott, särskilt jag som känner mig extra förtjust i kanel 😛 Jag har sagt det innan och jag säger det en gång till! Testa att baka mina kolasnittar med kanel De är så goda!! Till fattiga riddare tycker jag att det passar bra med sylt, gärna drottningsylt. Man gör ju så klart som man själv vill, en del äter dem utan tillbehör men vi brukar äta dem med sylt. Här kommer receptet :

Mellanmal

ENKLA OCH GODA FATTIGA RIDDARE (4 st)

TIPS! Testa även min krämiga och goda TACOPAJ

 

Recept

  • 1 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 4 skivor formbröd

Topping: Strösocker, kanel och sylt

 

Gör så här:

Vispa ihop ägg, mjölk, vetemjöl och salt till en slät smet. Tryck ner formbrödet i smeten så smeten sugs upp ordentligt av brödet. Stek sedan brödskivorna i smör på båda sidorna tills fin färg. Pudra över strösocker och kanel innan servering. Servera med sylt.

 

Nedan ser ni beskrivande bilder

Mellis fattiga riddare

Basta receptet fattiga riddare

Fattiga riddare
Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..