På bilden ser ni även pepparkakor – Skurna pepparkakor hittar ni HÄR
Recept
200 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
8 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
4 dl mjölk
4 dl frysta hallon (behöver ej tinas)
Topping: 200 g färskost, 6 dl florsocker, 1 msk vaniljsocker och 150 g smör (Överst kokos)
Gör så här:
Smält smör. Låt svalna lite. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner det smälta smöret i äggblandningen. Rör ihop vetemjöl och bakpulver. Rör ner i smeten tillsammans med mjölk.
Häll smeten i en djup pappersklädd och smord långpanna 30×40 cm. Strö på hallon. Grädda långt ner i ugnen 200° i ca 25 min. Låt kallna. Elvispa ihop toppingen (utom kokos) Bred ut över kakan. Strö på kokos. Skär i rutor.