After Eight tryffel

After eight tryffel 2
AFTER EIGHT TRYFFEL (ca 40 st)

Den mörka chokladen ger en ”vuxen smak” och passar bra till en kopp kaffe. En av mina favoriter!

 

Recept

1,5 dl vispgrädde

50 g smör

300 g mörk choklad

18 plattor After Eight (ca 150 g)

 

Gör så här:

Värm grädden riktigt het i en kastrull. Rör. Låt smöret smälta i den varma grädden. Rör. Drag kastrullen åt sidan. Bryt mörk choklad i bitar. Låt choklad och After Eight smälta i blandningen. Rör tills du får en slät chokladblandning.

Häll ut smeten i en bakpappersklädd form (ca 15×20 cm) Låt stelna i kylen. Skär i valfria bitar. Tips! Ställ in i frysen om du vill att det ska stelna snabbare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..