ANNONS

After Eight tryffel

/

After eight tryffel 2

AFTER EIGHT TRYFFEL (ca 40 st)

Den mörka chokladen ger en ”vuxen smak” och passar bra till en kopp kaffe. En av mina favoriter 😛

Testa även att göra en god MARIANNETRYFFEL

Recept

  • 1,5 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • 300 g mörk choklad
  • 18 plattor After Eight (ca 150 g)

Gör så här:

  1. Värm grädde riktigt hett i en kastrull. Rör mycket.
  2. Låt smöret smälta i den varma grädden. Rör. Drag kastrullen åt sidan.
  3. Bryt mörk choklad i bitar. Låt choklad och After Eight smälta i blandningen. Rör tills du får en slät chokladblandning.
  4. Häll smeten i en bakpappersklädd form (ca 15×20 cm) Låt stelna i kylen. Skär i valfria bitar. Tips! Ställ in i frysen om du vill att det ska stelna snabbare.

Underbart alldeles underbart så smakar After Eight Tryffel

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00