ANNONS

Mariannetryffel

/
Mariannetryffel 5

MARIANNETRYFFEL (antal beror på hur stora tryfflar ni gör)

Kanske gillar du även detta – 16 TIPS PÅ JULGODIS

Recept

  • 30 st marianne
  • 1 dl vispgrädde
  • 250 g mörk choklad

Topping : ca200 g vit choklad eller florsocker

Gör så här

  1. Krossa marianne fint med tex. mortel.
  2. Koka upp grädde under omrörning. Drag kastrullen åt sidan. Dela mörk choklad i bitar. Låt bitarna smälta i den heta grädden. Rör ner krossad marianne och låt blandningen svalna i kylen (ca 1 timme)
  3. Rulla ut valfria stora kulor. Låt stelna ordentligt i kylen.
  4. Bryt vit choklad i bitar. Smält över vattenbad.
  5. Doppa mariannetryffeln i den vita chokladen, använd tex. två gafflar. Eller rulla dem i florsocker. Förvara i kyl.

Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor

Marianne tryffel 4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00