Räkpasta

Rakpasta 2
RÄKPASTA (3-4 port)

Blanda pastasåsen med ca 3 port. kokt spaghetti (använd gärna rester från kylen)

 

Recept

  • 500 g räkor med skal
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad basilika
  • 2 vitlöksklyftor
  • Citronpeppar
  • Cayennepeppar
  • Salt och vitpeppar
  • 12 st körsbärstomater

 

Gör så här:

Skala räkorna. Vispa i en djup stekpanna ihop creme fraiche och grädde. Rör ner persilja, basilika och pressad vitlök. Smaka av citronpeppar (ca 1 tsk) Smaka av med cayennepeppar (ca 1 krm) Salta och peppra efter tycke. Lägg i halverade körsbärstomater. Låt småputtra några minuter tills tomaterna mjuknar.

Blanda ihop såsen med kokt spaghetti och räkor

Tips! Pressa gärna lite citron över maten vid servering.

Rakor pasta

Rakpasta 1
Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..