ANNONS

Kladdkaka med Polly

/

Kladdkaka polly 3
KLADDKAKA MED POLLY

Recept

125 g smör

3 ägg

3 dl strösocker

2,5 dl vetemjöl

1 msk vaniljsocker

5 msk kako

Polly

Gör så här:

Smält smör. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner vetemjöl, vaniljsocker och kakao i äggsmeten. Rör ner smält smör. Häll smeten i en smord springform Ø ca 24 cm. Sprid ut valfri mängd Polly över smeten och tryck sedan ner dem.

Grädda mitt i ugnen 150° i 30 min. Låt kladdkakan stelna några timmar i kylen. Ställ i rumstemperatur ca 15 min innan servering så att Pollyn mjuknar lite.

Servera med vispad grädde

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00