ANNONS

Köttfärsfyllda skinkrullader

/

Skinkrullader 1

KÖTTFÄRSFYLLDA SKINKRULLADER (8 rullader)

Följ länken för fler köttfärsrecept – 30 recept med köttfärs

Rullader

  • 0,5 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 msk mixad gul lök
  • 2 msk potatismjöl
  • 600 g köttfärs
  • 8 skivor rökt skinka

Sås : 2 dl creme fraiche, 2,5 dl vispgrädde, 0,5 dl chilisås, 0,5 tsk salt och 1 krm vitpeppar

Gör så här

Börja med att göra rullader

  1. Rör ihop allt utom blandfärs och skinka. Låt svälla i 10 min. Arbeta sedan ihop med köttfärsen.
  2. Fördela ut färsen på skinkskivorna. Rulla ihop. Se bild!
  3. Lägg rulladerna i en ugnsform. Rör ihop såsen. Häll såsen över skinkrulladerna.
  4. Tillaga mitt i ugnen 200° i 20 min. Höj sedan till 225° och tillaga tills rulladerna är helt färdiga och har fin färg (ca 10 min)

Servera med tex. jasminris eller pressad potatis och sallad

Följ mig även här: FACEBOOK & INSTAGRAM

hemma-bröd-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00