ANNONS

Köttfärsfyllda skinkrullader

/

Skinkrullader 1

KÖTTFÄRSFYLLDA SKINKRULLADER (8 rullader)

Testa även att göra en STORBIFF MED FÄRSKOST

Rullader

  • 0,5 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 msk mixad gul lök
  • 2 msk potatismjöl
  • 600 g blandfärs
  • 8 skivor rökt skinka

Sås: 2 dl creme fraiche, 2,5 dl vispgrädde, 0,5 dl chilisås, 0,5 tsk salt och 1 krm vitpeppar

Gör så här:

Börja med att göra rullader. Rör ihop allt utom blandfärs och skinka. Låt svälla i 10 min. Arbeta sedan ihop med blandfärsen.

Fördela ut färsen på skinkskivorna. Rulla ihop. Se bild! Lägg rulladerna i en ugnsform. Rör ihop såsen. Häll såsen över skinkrulladerna. Tillaga mitt i ugnen 200° i 20 min. Höj sedan till 225° och tillaga tills rulladerna är helt färdiga och har fin färg (ca 10 min)

Servera med tex. jasminris eller pressad potatis och sallad

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00