ANNONS

Vit chokladkräm

/

Chokladkram 5

VIT CHOKLADKRÄM (4 port) Ett topprecept från min syster 😀

Testa även att göra en supergod JAPPMOUSSE

Recept

  • 150 g vit choklad
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  • 3 dl creme fraiche 34%
  • 0,5 dl florsocker

Gör så här:

Bryt vit choklad i bitar och smält över vattenbad. Elvispa ihop den smälta chokladen med det hela ägget och äggulan. Rör ner creme fraiche och florsocker.

Fördela chokladkrämen i 4 st portionsskålar. Låt stå i kylen i minst 1 timme. Dekorera med bär, tex. hallon

Vit choklad 1

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00