ANNONS

Wienernougat

/

Wienernougat 3
WIENERNOUGAT

Det går bra att ta både mer eller mindre rostad mandel. Mängd efter tycke.

Recept

  • 100 g rostad flagad mandel
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g mjölkchoklad
  • 250 g nougat

Gör så här:

Köp färdigrostad mandel eller rosta hastigt på hög värme i torr stekpanna. Bryt mörk choklad, mjölkchoklad och nougat i bitar. Smält ihop över vattenbad. Rör ner mandelflarn.

Häll ut smeten i en pappersklädd liten form (använd tex. en brödform 10×25 cm) Det går även bra att klä formen med plastfolie.

Låt stelna i kylen. Ställ sedan i rumstemperatur i 5 minuter och skär i valfria stora bitar.

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00