Ett topprecept med kassler

lättlagat kassler (2)
ETT LÄTTLAGAT TOPPRECEPT MED KASSLER  (4-5 port)

 

Recept

600 g kassler

3 dl creme fraiche

2 dl vispgrädde

1 dl hackad persilja

2 vitlöksklyftor

Salt och svartpeppar

Topping: Riven ost (gärna lagrad)

 

Gör så här:

Putsa och skiva kassler. Lägg skivorna i ugnsform. Rör ihop creme fraiche, vispgrädde och persilja. Pressa ner vitlök. Smaka av med salt (ca 0,5 tsk) och svartpeppar (ca 1 krm)

Häll blandningen över den skivade kasslern. Strö över valfri mängd riven ost. Gratinera mitt i ugnen 200° i ca 30 min.

Servera med tex. jasminris, sallad och fantastiska brödet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..