ANNONS

Kassler med klyftpotatis och grönpepparsås

/

middagstips kassler (1)
KASSLER MED GRILLKRYDDAD KLYFTPOTATIS (4 port)

Grönpepparsås

1 dl vatten

2 dl creme fraiche

2 dl vispgrädde

1,5 msk koncentrerad kalvfond

1 msk dijonsenap

1 msk grönpeppar (grovt stött med mortel)

Salt och vitpeppar

Soya

Gör så här:

Koka ihop alla ingredienser till såsen. Salt, vitpeppar och soya efter tycke. Låt småputtra på medelvärme i 5 min.

Servering: Grillkryddad klyftpotatis, stekt kassler, grönpepparsås och grönsaker.

kassler klyftpotatis (1)

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00