Kassler med klyftpotatis och grönpepparsås

middagstips kassler (1)
KASSLER MED GRILLKRYDDAD KLYFTPOTATIS (4 port)

 

Grönpepparsås

1 dl vatten

2 dl creme fraiche

2 dl vispgrädde

1,5 msk koncentrerad kalvfond

1 msk dijonsenap

1 msk grönpeppar (grovt stött med mortel)

Salt och vitpeppar

Soya

 

Gör så här:

Koka ihop alla ingredienser till såsen. Salt, vitpeppar och soya efter tycke. Låt småputtra på medelvärme i 5 min.

Servering: Grillkryddad klyftpotatis, stekt kassler, grönpepparsås och grönsaker.

kassler klyftpotatis (1)

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..