ANNONS

Krispigt julgodis

/

krispigt julgodis (2)
KRISPIGT JULGODIS – Supergott som julgodis eller påskgodis

Testa även min fantastiska NUTELLACRISP

Recept

  • 15 st dumle (ca 120 g)
  • 2 st mars (2×51 g)
  • 50 g smör
  • 6 dl ricekrispies

Topping: ca 300 g mjölkchoklad

Gör så här:

  1. Dela dumle och mars i bitar. Smält på låg värme ihop bitarna och smör i en kastrull. Drag kastrullen åt sidan. Rör ner ricekrispies
  2. Tryck ut blandningen i en pappersklädd liten form tex. en brödform. Det går även bra att klä formen med plastfolie.
  3. Ställ i kylen i minst 1 timme. Låt sedan stå i rumstemperatur lite. Dela i valfria stora bitar.
  4. Bryt mjölkchoklad i bitar. Smält över vattenbad. Doppa varje bit i chokladen. Använd tex. en gaffel. Låt stelna på bakpapper.
0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00