Putsa och skiva kassler. Lägg kassler i en ugnsform.
Rör ihop creme fraiche, vispgrädde och persilja. Pressa ner vitlök. Smaka av med salt (ca 0,5 tsk) och svartpeppar (ca 1 krm) Häll blandningen över den skivade kasslern. Strö över valfri mängd ost.
Gratinera mitt i ugnen 200° i ca 30 min. Servera kasslergratängen med tex. jasminris, sallad ochfantastiska brödet
Pressa vitlöksklyftan. Koka ihop alla ingredienser till tomatsåsen i en kastrull. Koka 1-2 min. Mixa sedan tomatsåsen slät.
Klipp bacon i bitar. Stek i het stekpanna några minuter. Tag bort bacon från stekpannan och häll bort överflödigt stekfett. Skiva och fräs champinjoner (konserverade eller färska)
Kavla ut degen till en ca 0,5 cm tjock rektangel. Bred på tomatsås. Strö på bacon, champinjoner och riven ost. Rulla ihop. Skär i 20 st skivor. Låt jäsa på bakplåt under bakduk i 30 min.
Pensla pizzabullarna med uppvispat ägg. Toppa med valfri mängd riven ost. Grädda mitt i ugnen 225° i 8-10 min