ANNONS

Stekt vitkål

/
vitkål lchf (1)

STEKT VITKÅL – Använd som tillbehör till maten eller byt ut tex. pasta, potatis eller ris mot vitkålen för att äta enligt LCHF

Recept

  • Valfri mängd vitkål
  • Smör
  • Salt och vitpeppar
  • Sambal oelek

Gör så här

Strimla vitkål (gärna med osthyvel) Smörstek vitkålen mjuk på medelvärme. Smaka av med salt och vitpeppar.

Tips! Det går bra att byta ut sambal oelek mot chiliflakes. Önskas sötma – tillsätt lite flytande honung.

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00