ANNONS

Fyllda köttfärsbiffar

/

fyllda köttfärsbiffar

FYLLDA KÖTTFÄRSBIFFAR MED FETAOST (7 st)

Tips! Stek en liten provbiff för att kolla hur mycket salt du vill ha i köttfärssmeten, tänk på att fetaost innehåller mycket salt.

Laga även goda KÖTTBULLAR MED TOMATSÅS

Recept

  • 1 ägg
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mjölk
  • knappt 0,5 msk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 msk mixad gul lök
  • 700 g köttfärs

Fyllning : 1-2 dl champinjoner, 0,5 dl hackad persilja, 1 vitlöksklyfta och 100 g fetaost

Gör så här

  1. Blanda ihop allt utom köttfärs och fyllning. Låt svälla 10 min. Blanda ihop med köttfärsen
  2. Hacka champinjoner smått och fräs i en klick smör. Pressa ner vitlök. Rör ner persilja.
  3. Arbeta ut 14 st tunna biffar. Lägg champinjonfräs och smulad fetaost på hälften av biffarna och lägg på de andra biffarna som lock. Tryck till kanterna runt om.
  4. Stek biffarna på medelvärme tills genomstekta (ca 5 min/sida) Servering : Tex. potatismosgräddsås, fyllda biffar och sallad

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kött och köttfärs

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00