ANNONS

Sköna måndag

/

edith oscar
Hej från mig och Oscar denna sköna måndag! Måndagar kan vara helt okej, eller hur! Alltså jag är så glad att jag matat på så intensivt med att flytta in recept under förra veckan. Jag hade inte alls behövt göra det utan jag hade kunnat få hjälp med att importera hela bloggen rakt av. Av mina uppdragsgivare uppe i Stockholm. Alla inlägg och alla recept kunde de flytta över men jag kände att nu när bloggen flyttar för andra gången så skulle jag ta chansen att rensa och få ordning och reda på allt. Så jag har gjort så gott jag kunnat (med sista delen av innehållet, precis allt har jag inte gjort själv) och nu ska jag köra vidare med nytt bloggmaterial.

fin tavla
En bild på min tavla som är en bricka som man kan hänga på väggen. Den har allt tycker jag. Rätt färger, mystik, inte som alla andra tavlor. Antingen avskyr man den eller tycker man om den. Jag älskar den!

Vad tycker ni? Ska jag hålla mig mest till recept eller vill ni se lite av annat som händer hemma hos oss, med mig och familjen. TRYCK PÅ GILLA-KNAPPEN (hjärtat) under detta inlägget i så fall, om ni tycker att jag ska bredda innehållet i bloggen. Det får ni gärna göra på de recept som ni tycker om också så att jag vet vad ni vill ska finnas här inne, vi bestämmer tillsammans. Det blir bäst ♥

beachamelsås
Igår lagade jag och Fredrik något som är perfekt att ha till matlåda 😀 Barnen äter gärna detta till både frukost, mellanmål och kvällsmat om de får bestämma. De älskar det! Kan ni gissa vad det är? Bilden är en ledtråd. Rätt svar hittar ni HÄR. Ha det fortsatt bra idag, vi ses snart igen!

0
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00