Perfekta strimlor med osthyvel

grönsaker
Hej alla mina fina bloggvänner. Hoppas att allt är bra med er. Här kommer ett litet grönsakstips från mig. Vitkål är min absoluta favorit bland alla grönsaker. Den mättar bra, är god och nyttig och passar till så mycket. När vi äter tex. biffar med morötter så har vi alltid rå vitkål till det.

Ibland gör jag sallad av vitkål tex. DENNA – DENNA och DENNA

Jag gör ofta en supergod köttfärsröra med vitkål – KLICKA HÄR

För att få vitkålsstrimlorna lagom tjocka så hyvlar jag alltid vitkålen med en osthyvel och det blir verkligen perfekt varje gång. Testa det om ni vill göra det både smidigt och få ett bra resultat.

Jag höll på att missa att tipsa er om min goda coleslaw med äpple Den måste ni ju testa med – KLICKA HÄR

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..