Recept jag missat och bild på Fredrik

madame edith facebook instagram (1)
Hej! Hoppas det är bra med er. Jag har varit slarvig och missat att föra över en del recept som jag egentligen hade tänkt skulle få följa med i flytten. Ni har mailat mig och skrivit meddelande till mig och jag har fixat, tack för att ni varit uppmärksamma ♥ Är det fler recept ni saknar så snälla hör av er.

Det är 6 recept som ni bett mig skriva in här i nya bloggen, bland annat kladdkaka med kinapuffstäcke som ni ser till vänster i bilden ovan. Hur kunde jag missa den! Det är troligtvis ett av mina mest populära recept. Delad 285 gånger från min facebooksida. Helt galet! Till höger ser ni en bild på twixkakor. Den bilden kommer från mitt konto på Instagram

Nedan är länkar till fem av recepten som nu fått flytta in.

 

Och så är det ett recept på köttfärsbiffar som ni är ett par stycken som frågat efter. Det ska jag skriva in under dagen, absolut senast ikväll hittar ni det här inne (nu finns receptet HÄR)

Igår lyckades jag få med Fredrik på en bild på min Instastory och det händer inte ofta. Så Fredrik håll i hatten nu åker du in här på bloggen också 😀 Vilka härliga färger det är ute nu. Och varmt och skönt. Lika fint ska det bli under hela helgen så passa på att njuta av värmen, solen och den vackra naturen. Fredrik och Oscar kollar på våran katt Nisse för er som undrar, titta noga på bilden så ser ni Nisses svans. Ha det gott så ses vi senare under dagen.

lykta
För att inte missa mina stories så följ mig på Instagram

Mitt konto hittar ni HÄR – (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..