ANNONS

Kusin Elton

/

fika barn
Hej denna sena fredagkväll. Hur har ni det? Snart mitt i natten! Vi har för en stund sedan vinkat av kusin Elton som varit här ikväll. Det skiljer ett år på Oscar och Elton. Oscar är 1 år och Elton är snart 2 år. Kul när de är så nära i ålder.

mums
Mormor, alltså min mamma, var också här ikväll. Hon hade bakat en mumsig blåbärskladdkaka. Jag har inte receptet på den men lägger in ett annat blåbärstips här från bloggen nedan. Det är gott med blåbär i kladdkaka så testa!

oscar kaka
Oscar blev en liten kladdkakstjuv medan han väntade på sin bit. Elton ser fundersam ut, ingen trevlig värd det där. Nappen tog han också för honom senare under kvällen men annars gick det bra. Oscar blev så glad när Elton kom till oss.

blåbärskladdkaka recept
I denna blåbärskladdkakan har jag både vit choklad och mandelmassa. Jag har bakat och bjudit på den flera gånger och den har varit väldigt omtyckt varje gång. Receptet har jag delat med mig av till många, bland annat till er här i bloggen. KLICKA HÄR så kommer ni till receptet. Kram och godnatt från en trött bloggerska som fyllt kameran med bilder på paj. De lägger jag upp imorgon ♥

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00