ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kusin Elton

/

Hej denna sena fredagkväll. Hur har ni det? Snart mitt i natten! Vi har för en stund sedan vinkat av kusin Elton som varit här ikväll. Det skiljer ett år på Oscar och Elton. Oscar är 1 år och Elton är snart 2 år. Kul när de är så nära i ålder.

Mormor, alltså min mamma, var också här ikväll. Hon hade bakat en mumsig blåbärskladdkaka. Jag har inte receptet på just hennes kladdkaka men jag lägger in ett annat tips nedan. Det är gott med blåbär i kladdkaka så testa!

Oscar blev en liten kladdkakstjuv medan han väntade på sin bit. Elton ser fundersam ut, ingen trevlig värd det där. Nappen tog han också för honom senare under kvällen men annars gick det bra. Oscar blev så glad när Elton kom till oss.

Här kommer mitt tips 😀 I blåbärskladdkakan har jag både vit choklad och mandelmassa. Jag har bakat och bjudit på den flera gånger och den har varit väldigt omtyckt varje gång.

RECEPT – BLÅBÄRSKLADDKAKA

Kram och godnatt från mig.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00