Mongolisk buffé

prickig
Hej med bilder från våran söndag. Idag var det bara killarna i familjen som var hemma så vi passade på att åka till stan för att köpa kläder till dem. Det är Jönköping som är stan för oss. Här sitter vi i bilen. Vi har några mil att åka innan vi är framme, en halvtimme tar det ungefär.

citroen c3
Först shoppade vi kläder sedan kollade vi på cyklar och köpte nya hörlurar till Melwin och Ludwigs telefoner. Efter det var vi hungriga och åkte vidare.

adidas
Här har vi parkerat bilen i parkeringshuset och är på väg att gå ut.

jönköping
Fint väder i Jönköping idag. Soligt och skönt, jackorna lämnade vi hemma.

soya
Här bestämde vi oss för att gå in och äta. Mongolisk buffé valde vi, då bestämmer var och en själv vad man vill ha på tallriken. Jag älskar mongolisk buffé det är värt var enda krona tycker jag. Man kan äta tills man spricker typ, samma pris hur mycket man än trycker i sig. I alla fall där vi brukar äta.

mongolisk buffe soya
Här ser ni en bild på Fredriks tallrik, den var mer färgglad än min så det fick bli en bild på den.

friterad banan
Och friterad banan till efterrätt. Mums!

jönköping skateboard
I detta skyltfönstret hittade Melwin och Ludwig mycket fint. Tyvärr var det stängt på söndagar.

mintgrön bil
Och så var det dags att åka hem. När inte hela familjen var med fick vi plats i vår mintgröna lilla bil. Vi köpte en förpackning rostbröd på vägen till parkeringshuset, ikväll blir det rostat bröd. Om vi orkar det… Proppmätta blev vi allihop efter buffén.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..