Rulla bulle och peta i ett finger

bullar utan kavla
Hej! Oj vad ilsken jag ser ut, nästan som jag skulle vilja slå till någon med den där kaveln. Så blir det när jag inte har några bullar hemma. Jag är sugen på bullar men jag har inga bullar. Jag tänker på hur trevligt det är med nybakade bullar. Doften och värmen som sprider sig från ugnen ut i köket. Det känns behagligt. Barnen som ropar från övervåningen och undrar om pappa har bakat bullar. Äh, vänta lite. Ja så är det.

– Mamma! Har pappa bakat bullar? Luktar det bullar i huset så tror alla att pappa varit i farten. Det har aldrig hänt att barnen trott att det är jag som bakat då. Jag har liksom inte bullfingrar helt enkelt och det vet dem om. Det är själva kavlandet i bullbaket som inte ligger för mig riktigt. Jag kan (har ju bakat några gånger i alla fall) men vill inte. Tråkigt tycker jag att det är. Och så stökar jag alltid ner så mycket i köket när jag gör kavelbullevarianten.

Bullarna på bilden här under har jag faktiskt gjort RECEPT HÄR Gillar ni att kavla så baka dem. Världsgoda 😀

bullar mandelmassa

Idag tänkte jag faktiskt överraska barnen med bullar efter skolan, men på mitt sätt. Rulla bulle, peta i ett finger och lägga i fyllning. Rulla bulle, peta i ett finger och lägga i fyllning. Ja ni hör ju hur lätt det är. Tjofs tjofs så har man snart ett helt gäng med nygräddade bullar framför sig och så slipper man sitta och drömma längre och kan sluta skriva en massa svammel i sin blogg.

Så enkelt. Känner ni igen receptet? Rulla bulle, peta i ett finger och lägga i fyllning… Nya bilder till mitt gamla goa recept på fyllda vetebullar ska jag fota idag. Det blir en bra måndag det.

Nu finns receptet HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..