ANNONS

En banan

/

bananrecept
Hejsan! Har ni sett vilken fuling. Den hittade jag i finskålen i matsalen. En banan i skål. Ibland hittar jag bröd i fönster och ibland hittar jag äppelskrutt i trappa, det händer även att jag hittar pringelschips i sko också men idag var det banan i skål.

De är inte inbjudande när de ser ut så här bananerna. Tvärtom, ganska så motbjudande faktiskt. Men vilken bra bakingrediens. Något så äckligt kan förvandlas till något fantastiskt som man till och med kan bjuda sin bästa vän på. Det känns bra. Här kommer 3 tips

Baka 3 godsaker med banan

Så släng inte era prickiga bananer. Sätt på ugnen och ta fram elvispen och sätt igång att baka ♥ Sedan tar ni med er det nybakade ut och njuter av solen, idag blir det en fin dag. Kram!

0
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00