Bryn lök och köttfärs och rör ner riven morot. Pressa ner vitlök. Tillsätt de övriga ingredienserna. Rör runt så buljongtärningarna smälter. Smaka av med salt och vitpeppar.
Låt småkoka minst 5 min (gärna längre, ca 30 min) Servera köttfärssås med tex. spaghetti och sallad
En kransstomme av tidningspapperär lätt att göra själv. Här kommer en beskrivning på hur jag brukar göra.
KRANSSTOMME AV TIDNINGSPAPPER
Riv ut sidor ur tex. ett annonsblad eller en tidning. Lägg sidorna omlott så de bildar en rektangel. Antal sidor bestämmer ni själva, det är det som avgör storleken på kransen. 15-20 pappersark brukar jag använda.
Desto längre rektangel ni gör desto större diameter får kransen. Desto bredare rektangel och ju fler papperslager ni använder desto tjockare krans.
Rulla ihop pappersrektangeln på långsidan, ganska hårt till en stor papperskorv (på det hållet som man rullar en rulltårta)
Vrid nu runt papperskorven, börja i ena änden. Vrid igenom hela samtidigt som ni formar den till en krans (se bild)
Lägg ändarna lite omlott. Dra runt plastfolie så att kransen håller ihop. Linda sedan plastfolie runt hela kransen, ganska hårt. Stommen är nu klar att kläs in.
Hej kompisar ♥ Här kommer det. Mitt allra bästa recept på bullar 😀 Fyllda vetebullar som går så snabbt att baka så på en dryg timme är de klara.
1 timme från att du börjar göra degen tills du stoppar de färdiggräddade bullarna i munnen. Med ett glas mjölk till. Mumsfilibabba sådana här recept älskar jag. Enkla! Helt kavelfria är bullarna dessutom.
Någon är sugen på bullar, hihi. Anledningen till att det går så snabbt att baka de här bullarna är att man jäser dem endast en gång. 45 minuters jäsning. Det är allt.