ANNONS

Stekt vitkål i ugn

/
vitkål ugn (2)

STEKT VITKÅL I UGN (receptet har inga exakta mått)

2 till tips : Stekt vitkål i stekpanna och köttfärs med vitkål

Recept

  • Vitkål
  • Salt och vitpeppar
  • Smör

Gör så här

  1. Skär valfri mängd vitkål i bitar. Tex. ett halvt vitkålshuvud
  2. Lägg bitarna i ugnsfast form. Salta och peppra efter tycke. Rör runt.
  3. Lägg valfri mängd smörklickar över vitkålen (till ett halvt vitkålshuvud är ca 25 g smör lagom)
  4. Tillaga mitt i ugnen i 175° tills kålen har önskad konsistens, ca 45-60 min. Rör om några gånger under tillagningen.

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

vitkål ugn (3)

Följ mig även här:FACEBOOK &INSTAGRAM

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00