En kvällshälsning

starkt ljus bild
Hej på er ♥ Idag har jag varit i Värnamo en sväng. Tilde som går i 9:an är på praktik denna veckan så jag, Ludwig och Oscar åkte och hämtade henne när dagen var slut. På sjukhuset i Värnamo är hon och i bilen på vägen hem berättade hon att hon tycker att det är intressant att vara på sjukhuset. Det kändes verkligen skönt att höra. Så kul när det blir bra på praktikplatsen, det är inte alltid en självklarhet. Tyvärr. (Bild på Tilde HÄR) Ofta blir ungdomarna utnyttjade till att städa toaletter och panta burkar till exempel. Privata burkar ska tilläggas. I ett fall har ägaren, som tagit emot praktikanter på sitt café, åkt hem och hämtat sina burkar och skickat iväg ungdomar för att panta för att sedan stoppa pengarna i egen ficka. Det har hänt mina barn flera gånger att de upplevt att de fått göra saker som inte varit riktigt okej. Torka upp blod är nog det värsta av det de fått göra, det hände under en praktikvecka på ett lekland.

Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa Lasse Maja, högläsning, de som vill lyssna får lyssna. Det är ett bra sätt att varva ner innan läggdags tycker jag. Ha en fortsatt fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..