Pappersarbete

tavla
Hej med en paus från något riktigt tråkigt! Jag sitter med pappersarbete. Kan ni tänka er något knepigare, det är inte alls min grej. Dålig är jag på det men jag har vid något tillfälle fått för mig att jag kan bli bra på bokföring. Men nej! Det kommer jag aldrig att bli. Det tar så mycket tid för mig, jag får söka information hela tiden och jag är så rädd för att göra fel. Läser samma meningar om och om igen för att vara säker på att jag läst rätt eller fyllt i något rätt. Minsta lilla fel och jag är livrädd att jag inte kan reda ut det. Någon mer med eget företag som känner igen sig? När jag avslutade min utbildning som Certifierad Inredare så startade jag upp min firma. Jag ångrar inte det beslutet, absolut inte, men pappersarbetet glädjer mig inte.

pärm
Självklart hade jag hellre bjudit er på något kul recept med fina bilder men i min firma finns det bara en person (jag) och den personen (jag) sitter fast i en pappershög. Så fort jag kommit loss så ska ni få ett nytt recept, förhoppningsvis redan imorgon ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..