Hej från mig

edith matblogg
Hej! Jag vill skicka en hälsning till er som kikar in till mig här idag. Oscar är sjuk och jag kramar om honom så mycket det går just nu, håller handen och är nära och hoppas på att han blir frisk snart. Det är verkligen jobbigt att se när de små mår dåligt, de har svårt att förstå vad det är som händer. Det viktigaste man kan göra när barnen är sjuka, det är att vara där för dem och trösta. Trösta, krama och vara nära.

Nu när jag skriver detta så sover Oscar i vagnen en stund. Jag tänker på er och passar då på att skicka en hälsning så här idag. Utan recept eller några receptbilder. Vill ni veta mer om mina tankar kring föräldraskap och att leva med barn. Klicka då på hjärtat (♥) här under så kan jag skriva ihop ett inlägg om det.

Stor kram från mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..