ANNONS

Kassler i krämig currysås

/

kassler curry
KASSLER I KRÄMIG CURRYSÅS (5 port)

Recept

800 g kassler

1 stor burk skivad ananas

5 dl creme fraiche

1 msk curry

Salt och vitpeppar

Topping: Riven ost

Gör så här:

Skiva kassler. Dela ananasskivor på mitten. Varva ananas och kassler i en ugnsform.

Blanda creme fraiche och curry och smaka av med salt. Bred ut över kasslern. Strö på vitpeppar, gärna nymald. Toppa med valfri mängd riven ost.

Gratinera mitt i ugnen 225° i ca 25 min. Servera med tex. jasminris, babyspenat och cocktailtomater

Nedan ser ni beskrivande bilder

currysås
Här ser ni hur jag rör ihop creme fraiche och curry. När ni smakar av med salt så var lite försiktiga eftersom kassler innehåller mycket salt. Sedan breder ni ut blandningen över kasslern som ligger i ugnsformen, på med peppar och toppa med riven ost och så in i ugnen. Visst är det enkelt! Och det blir så krämigt och gott 😛

kassler gratäng

gratäng kassler curry
Smaskigt, jag lovar! Hoppas att detta kan bli dagens middag hemma hos er under veckan som kommer, det skulle vara så roligt ♥ Kasslergratängen är även perfekt som matlåda 😀

kassler ananas
Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00