Fler recept och föräldraskap

annan blogg
Hej från sjukstugan. Febern börjar försvinna och Oscar blir allt piggare. Trött, trött, trött är både jag och Fredrik. Men nu går det åt rätt håll i alla fall.

Jag frågade i ett tidigare inlägg om ni ville få ett inlägg om mina tankar kring föräldraskap, 12 st tyckte att det skulle vara intressant. Inte så många med tanke på hur många ni är som besöker mig här på bloggen varje dag. Ett sådant inlägg tar mycket tid och energi för mig och jag tar även en risk att hamna i konflikt då vi alla tycker olika. Får jag ett större intresse för ett sådant inlägg så kommer ni självklart att få det men då vill jag se fler tryck på ♥ i inlägget som jag ställde frågan i. Runt 30 st känns rimligt för att skriva ihop ett inlägg.

Medan Oscar sover i vagnen så har jag hunnit skriva in 4 stycken recept som ni frågat efter. Klicka på länkarna nedan.

 

LÄNKAR TILL 4 RECEPT

Kanelbullesockerkaka

Kladdkaka med knäckigt täcke

Ostgifflar

Vit chokladtryffel med lakritskross

 

Önskar er alla en bra start på den nya veckan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..