Tips tills imorgon

bloggare mat
Imorgon måste vi fira lite, eller hur! Kladdkakans dag onsdag 2018-11-07. Missa inte! Mitt tips till er är att baka en riktigt nomnomnom god kladdkaka med After Eight 😀 Ni bakar den idag, ställer in den i kylen under natten och tar fram den till kladdkaksfikat imorgon. Jag bakade denna kladdkakan till julavslutningen i skolan förra året, en av mina tjejer ville bjuda klassen på fika innan jullovet. Mycket populär blev den och hon kom hem med tomma fat. 3 stycken kladdkakor gick det åt till klassen och lärarna.

KLICKA HÄR så kommer ni till kladdkaka med After Eight

Kategorin KLADDKAKOR hittar ni HÄR

after eight kladdkaka
Oscar har blivit mycket piggare. Både mina och hans krafter kommer tillbaka, mycket tack vare att vi sover bättre på nätterna nu. Höstlovet har vi bakom oss och skolan har dragit igång igen. Nu längtar jag till jullovet. Jag älskar när barnen har lov och är hemma. Jag älskar att ta dagen som den kommer, att inte ha något inplanerat. Sova länge på morgonen och vara uppe sent på kvällen, gärna se en film tillsammans med mina tonårsbarn tills klockan är mitt i natten. Det är livskvalité för mig. Man måste inte göra dyra saker tillsammans. Det räcker att man finns där för barnen. Umgås med dem. Ni vet väl hur barn stavar till ordet kärlek? De stavar det T I D

Det får vi föräldrar aldrig glömma ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..