ANNONS

Pigg liten Oscar

/

gul barntröja
Hej alla, kul att ses! Här har vi en pigg liten Oscar 😀 Goaste lille killen som blivit frisk efter feber och förkylning. Nu är han precis som vanligt igen, busig och glad. Vi plockade fram de äldre barnens gamla lego till honom, det tyckte han var jättekul. Lite svårt att bygga med det än men han kämpar på. Jag bygger lite jag också ihop med Oscar, det är kul. När jag var liten byggde jag också med lego. Och lekte med smurfar.

stort lego
Stora legobitar är det så inget som är farligt. De små legobitarna har vi på övervåningen, dit upp går inte Oscar än, bara när vi är med.

gul tröja
Ni är många som hört av er om köttfärssoppan och sagt att ni provlagat och tyckt om den. Det tycker jag är så kul, när ni berättar vad ni testar. Jag tycker så mycket om köttfärssoppan så jag vill verkligen rekommendera den, kanske hinner ni prova den i helgen. Hoppas det! Ha en fin torsdagskväll så ses vi snart igen. Kram!

2
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00