ANNONS

Favoritmat

/

tonfisk
Hej alla! Hoppas att allt är bra med er. Igår åt vi vår favoritmat här hemma. Vi äter det inte varje vecka men någon dag varje månad blir det i alla fall. Så galet gott!! Har ni testat detta receptet med tonfisk någon gång? RECEPTET FINNS HÄR

När ni köper tonfisk så välj en med filébitar, alltså inte den finfördelade. Icas tonfisk som ni ser på bilden tycker jag är den bästa men det finns andra som är bra också, testa er fram till er favorit. Tonfiskfilébitar i vatten är det som jag använder.

curry tonfisk
Nu ska jag hjälpa Melwin och Ludwig att skicka in en beställning på jultidningar, det är första året de säljer så det är spännande när de får välja premier och se hur mycket de lyckats sälja för. Jag tycker att det är bra att uppmuntra barnen till att tjäna egna pengar, att de får sätta upp mål och känna sig nöjda när de lyckas nå dem. Det är bra för självförtroendet.

Lycka till alla ni som vill testa mitt tonfiskrecept och berätta gärna vad ni tyckte ♥  Kram!

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00