ANNONS

Snart är det advent

/

advent
Hej och välkommen in hit till min blogg denna första adventsvecka, nu har vi en mysig tid framför oss. Första hyacinterna har inhandlats och små enar har jag ställt ut på olika platser både inne i huset och ute på trappan. Och snart börjar ju julkalendern. Har ni koll på den? Jag vet inte alls vad det är för julkalender i år. Jag och Fredrik tittar så sällan på tv men just julkalendern ihop med barnen tycker jag är kul.
julen
Ljus tänder vi nu, mörkret är inte roligt men med ljus så blir det mysigt. Ett tips till er som har morgontrötta barn, gör det mysigt vid frukostbordet med tända stearinljus och ljuslyktor. Det är en bra start på dagen och minskar stress. Glöm bara inte att blåsa ut ljusen innan ni lämnar rummet.

levande ljus
Ja, till helgen är det ju 1:a advent 😀 Då tycker jag att ni ska passa på att baka och duka upp till adventsfika. Min saftiga och goda mjuka pepparkaka passar bra. Den är smidig att baka med pepparkakskrydda. Pepparkakskrydda finns i varenda matbutik så här i adventstider. Saffranskaka är ju också gott. Och kolasnittar med kanel (det är min stora favorit)

Och så tycker jag att ni ska ställa fram en skål med galet god nutellacrisp Det kan faktiskt vara det godaste julgodiset man kan göra. Och enkelt är det också. Lycka till med adventsförberedelserna ♥

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00