12 mest populära bilderna

instagrambilder
Hej! Hoppas att ni har det bra. Det är kallt ute nu, Ludwig har utedag i skolan så idag fick vi plocka fram rejält med ytterkläder och packa ner en termos med varm chokladmjölk. Hoppas att han slipper frysa och att han får det kul i skogen med sina klasskompisar.

Tänk att det snart är december. Nu går det snabbt till jul, inte en enda julklapp har jag köpt så det börjar bli dags att samla in önskelistorna från barnen och bege mig in till stan för att handla. Det är en hel del att tänka på med många barn i familjen och även om det inte alltid är precis rättvist så försöker jag att köpa för ungefär lika mycket till dem. Och så vill man ju att de ska bli glada, då är det bra med önskelistor så det bli något de vill ha.

Igår kikade jag på min statistik på Instagram, jag var nyfiken över hur mycket olika bilder har ”gillats” under året. Det här var de mest gillade bilderna och jag tänkte att det kunde vara kul att lyfta fram dem här i bloggen. Länk till alla recepten kommer här (bilden på Oscar har ingen länk) Bilder från vänster till höger uppifrån och ner.

 

Och till sist vill jag bjuda in er alla att följa mig på Instagram MITT KONTO HITTAR NI HÄR (jag kallas @madameedithblogg) Och tryck gärna gilla på de bilder ni tycker om, det är så kul att se vad ni gillar ♥ KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..