ANNONS

Ett hörn i matsalen

/

inredningsblogg
Hej från ett hörn i våran matsal. Ett av rummen i huset har vi valt att använda som matsal eftersom vi är många i familjen så känns det skönt att slippa klämma ihop oss i köket. Matsalen ligger precis bredvid köket så det är nära och bra. Då slipper vi att gå igenom hela huset med disken. Ibland sitter vi och äter i köket och ibland i matsalen, det beror på hur många vi är runt middagsbordet.

mammablogg
Matsalen används även en hel del att leka i, när jag är i köket så står pardörren öppen in till matsalen och Oscar är där inne och leker.

fina leksaker
De äldre barnen har sina rum på övervåningen. Oscar sover mellan mamma och pappa i sängen och har inte fått något eget rum än. Polisbilen fick Melwin när han var liten, nu leker Oscar med den.

inspiration
Ni som skrivit till mig. När jag hinner och kan så flyttar jag över recept från gamla bloggen. Ni är flera som hört av sig till mig och frågat efter recept som ni saknat här inne. Ibland skickar jag receptet till er direkt och ibland skriver jag in det här och skickar en länk till er. Ibland kan det bli lite hoppigt i mitt bloggflöde och det beror just på att jag jobbar i receptarkivet. Är det fler som saknar något recept från gamla bloggen så skriv ett mail till mig. madame-edith@live.se

KRAM

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00