After Eight Cheesecake
AFTER EIGHT CHEESECAKE
För extra fin cheesecake – Tryck ner halva After Eight när din cheesecake är halvfryst
Recept
- 200 g After Eight
- 5 dl vispgrädde
- 100 g färskost
- 1 msk florsocker
Botten : 100 g smör och ca 18 digestivekex (250 g)
Gör så här
- Botten : Smält smör. Krossa digestivekex (använd tex. mortel) Blanda ihop smält smör och kex. Tryck ut i botten av en springform Ø ca 24 cm.
- Cheesecake : Smält 150 g After Eight över vattenbad (150 g = 17 plattor) Hacka resten av plattorna i grova bitar.
- Vispa grädde toppigt. Rör ner färskost och florsocker. Blanda kraftig ner smält och hackad After Eight och bred ut smeten över botten.
- Täck med plastfolie. Ställ i frysen i 6 timmar eller längre (tex. under natten) Dekorera ev. med halva After Eight plattor när cheesecaken är halvfrusen. Läs ovan.
After Eight cheesecake går bra att förbereda 1-2 dagar innan servering. Låt tina 20-30 min innan ni serverar den.
Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor
Och en – Lista med cheesecake, glassås & glass
0