ANNONS

After Eight Cheesecake

/
after eight cheesecake (1)

AFTER EIGHT CHEESECAKE

För extra fin cheesecake – Tryck ner halva After Eight när din cheesecake är halvfryst

Recept

  • 200 g After Eight
  • 5 dl vispgrädde
  • 100 g färskost
  • 1 msk florsocker

Botten : 100 g smör och ca 18 digestivekex (250 g)

Gör så här

  1. Botten : Smält smör. Krossa digestivekex (använd tex. mortel) Blanda ihop smält smör och kex. Tryck ut i botten av en springform Ø ca 24 cm.
  2. Cheesecake : Smält 150 g After Eight över vattenbad (150 g = 17 plattor) Hacka resten av plattorna i grova bitar.
  3. Vispa grädde toppigt. Rör ner färskost och florsocker. Blanda kraftig ner smält och hackad After Eight och bred ut smeten över botten.
  4. Täck med plastfolie. Ställ i frysen i 6 timmar eller längre (tex. under natten) Dekorera ev. med halva After Eight plattor när cheesecaken är halvfrusen. Läs ovan.

After Eight cheesecake går bra att förbereda 1-2 dagar innan servering. Låt tina 20-30 min innan ni serverar den.

after eight cheesecake (2)

Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor

Och en – Lista med cheesecake, glassås & glass

baka med after eight plattor

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00