After Eight Cheesecake

.
För extra fin cheesecake – Tryck ner halva After Eight när cheesecaken är halvfrusen.
.
Recept
  • 100 g smör
  • ca 18 digestivekex (250 g)
  • 200 g After Eight
  • 5 dl vispgrädde
  • 100 g färskost
  • 1 msk florsocker

.

Gör så här:
Smält smör. Krossa digestivekex med tex. mortel. Rör ihop. Tryck ut i en springform Ø ca 24 cm.
.
Smält 150 g After Eight över vattenbad (150 g = 17 plattor)
Hacka resten av plattorna i grova bitar. Vispa grädde toppigt. Rör ner färskost och florsocker. Blanda kraftig ner smält och hackad After Eight och bred ut smeten i springformen.
.
Täck med plastfolie. Ställ i frysen i 6 timmar eller längre (tex. under natten) Dekorera ev. med halva After Eight plattor när cheesecaken är halvfrusen. Läs ovan.
.
.
After Eight cheesecake går bra att förbereda 1-2 dagar innan servering. Låt tina 20-30 min efter ni tagit fram den från frysen.
after eight cheesecake (2)

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

LOADING..